Heugelijk nieuws

Nieuwe Nestjes Verwacht

 

Er worden nieuw nestjes  verwacht en wel van mini varken Suusje en Greetje. Dat is natuurlijk leuk nieuws en zijn we zeer blij mee.

Mini varken Suusje, zal rond 10 november a.s. gaan bevallen. Suusje heeft eerder een nestje gehad en dit is zonder complicatie's verlopen en ook had Suusje hele mooie en lieve biggetjes. De eerdere zwangerschap van Suusje kunt u ook vinden op deze website. 

Mini varken Greetje, zal rond 25 januari 2017 gaan bevallen. Ook Greetje heeft al eerder een nestje gehad en ook zij bracht mooie biggetjes voort. Ook Greetje haar eerdere zwangerschap kunt u vinden op onze website. Hierbij zijn ook foto's te vinden van zowel Suusje als Greetje.

Mocht u belangstelling hebben voor een nestje van Suusje of Greetje, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u informeren over de aanschaf van een biggetje en waar u allemaal aan moet denken.  Wij staan graag voor u klaar.

Tevens is het mogelijk dat u het biggetje gelijk uit net nestje koopt maar u kunt ook een biggetje aanschaffen die tam wordt gemaakt. Marian maakt de biggetjes tam. Het biggetje zal dan wel wat duurder zijn in de aanschaf.

Wij hopen dat de aankomende biggetjes een warm nestje krijgen.

Vriendelijke groet,

Piet, Emma en Marian

 

Geplaatst in Nieuws.